Sulland Gruppen  

Sulland Gruppen   

Dette selskapet er et av de største privateide bilkonsernene i landet med mange avdelinger rundt om i det langstrakte landet. Gruppen består av 27 firma med over 700 ansatte. Sulland fører 13 bilmerker og regner med å selge over 10500 biler i 2016.

Sulland gruppen har sitt eget fond som gir penger til samfunnsnyttige prosjekter, og troverdige og allsidige prosjekter. Foreninger og enkeltpersoner kan søke støtte.

Sulland Gruppen forplikter seg også som i likhet til mange andre selskaper, til miljøutfordringene vi står ovenfor. De er sertifisert etter ISO 14001 som heter miljøstyringssystem, og de vil jobbe for å redusere belastningen på miljø og omgivelser. De skal etterleve de lover og regler som er satt gjennom å arbeide kontinuerlig med disse aspektene. Med en slik sertifisering vil de ansatte ta eierskap i miljøansvaret og leve opp til bedriftens miljøfokus. Gjennom kartlegging og oppretting av miljømål, fant Sulland gruppen ut at de skulle klare å redusere energiforbruket med 20%. Da vil de spare 3 millioner KWh noe som tilsvarer 150 boliger i ett år.

Samtidig som vi sparer miljøet vil vi få en mye bedre oversikt over organisasjonen, både når det gjelder de ansattes kompetanse og hvilke områder vi har potensialer på, sier visekonsernsjef Svein Arild Johnsgård.

Som stor privataktør vil Sulland være en frontfigur i markedet som består av store og små aktører, og som trenger å holde fokus på viktige aspekter som miljøhensyn. Derfor er det som Sulland Gruppen har gjort i tråd med samfunnsutviklingen og hensynene til miljø og natur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.