Technip           

Technip            

 

Technip er verdensledende innen prosjektering, ingeniørarbeid og modifisering i energisektoren. Med over 30000 ansatte i mange land, skaper de ingeniørarbeid som i verdensklasse på hav og land installasjoner verden over. De bidrar til at infrastrukturen utvikler seg i takt med at teknologien forbedres og gjør det mulig å skape nye muligheter.

Technip aller siste nyskapning, DSV (deep support vessel), som kalles Deep Explorer ble presentert i Norge i november. Presentasjonen ble holdt på Langstenverftet. Skroget ble bygget i Romania og deretter skipet til Norge hvor instrumenter og utstyr ble satt inn. Båten er et smykke i designerkunst og ingeniørkunst og skal bidra i undervannsprosjekter på den kanadiske sokkelen. Den er den mest moderne og allsidige DSV som er utviklet, takket være dets teknologisk avanserte dykkesystem, 400 Te ”box boom” kran, det enorme dekket og fjernstyrte kjøretøy (ROV). Deep Explorer kan operere over store distanser og i all slag vær.

Senioringeniør Bruno Faure uttalte at denne hendelsen markerte en viktig milepæl i det tre år lange prosjektet. Vi er stolte av å kunne presentere dette skipet for våre klienter og våre kunder. Jeg vil takke alle våre samarbeidspartnere og leverandører for dette fantastiske sluttresultatet.

Technip opererer nå 18 supermoderne fartøy som bidrar i legging av rør under vann og på store havdyp.

Visepresident I Vard Langsten,  Dag Vikestrand, er enig i uttalelsene til Bruno Faure, og stemmer i: Deep Explorer representerer et kvantesprang når det gjelder teknologisk eksellense, takket være det utmerkede samarbeidet mellom Technip, JFD og Vard. Hovedgrunnen har vært at de kloke hodene fra alle de tre selskapene har jobbet sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.