Nordmenn investerer sparepengene i Bitcoins

Nordmenn investerer sparepengene i Bitcoins

Flere og flere nordmenn har oppdaget gleden ved å investere deler av oppsparingen sin. De fleste vil også oppleve at pengene vokser hurtigere gjennom en investering, enn de ville gjøre i banken. Mange har kastet investeringsblikket på den sagnomsuste kryptovaluta Bitcoin. Er du nysgjerrig på om en investering i Bitcoin er noe for deg? Les med her.

Slik tjener du penger på Bitcoin

Bitcoin er den mest alminnelige form for kryptovaluta, altså en digital valuta. Bitcoin opererer uavhengig av banker og pengeinstitutter, og verdien styres av utbud og etterspørsel. Bitcoin har vært igjennom noen store svingninger i verdien gjennom de siste årene. For alle dem som satset på Bitcoin for noen år siden, har det derfor vært en voldsomt lønnsom investering.

Når Bitcoin er så dynamisk som den er, og det forekommer hurtige utsving i verdien, så krever det at man følger med på markedet. Av denne grunn, er det utviklet såkalte krypto-roboter, som foretar investeringene på dine vegne. En krypto-robot, som bitqt, kjøper Bitcoin når prisen er lav, og selger Bitcoin når prisen er høy. Flere tests har vist at en krypto-robot som bitqt, faktisk holder hva den lover, og ut fra kunstig intelligens kjøper Bitcoins med høy avkastning. Hvis du skal prøver krefter med Bitcoin, så anbefales det derfor at du handler igjennom en krypto- robot.

Norske Bitcoin millionærer

Bitcoin millionærene, kaller vi de investorene som har tjent kassen på en investering i Bitcoins. Og det finnes flere av dem, også i lille Norge. Her kan du lese om norske Sindre som ble BItcoin millionær over natten. Det finnes også flere eksempler,på Ola Nordmann som har mangedoblet inntekten, med en investering i Bitcoin. I Danmark er kryptomillionæren Niklas Nikolajsen et forbilde for mange nye investorer, da han i 2017 ble landskjent for sine suksessfulle investeringer i Bitcoin.

Det er fortsatt forskjellige syn på Bitcoin, noen vil mene det er en døgnflue, mens andre ser på det som fremtidens valuta.

Det er uansett en spennende investeringsmulighet, med en utrolig interessant historikk. Det viktigste med en investering i Bitcoin, er at du kun investerer penger som du har råd til å tape.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.