Søk hjelp til prosesser du ikke kan

Søk hjelp til prosesser du ikke kan

Vi nordiske gründere har levert noen av verdens mest imponerende resultater i henhold til folketall. Dette handler om at vi i Norden, og da kanskje spesielt i Norge, har en meget høy arbeidsmoral som er vevd inn i blodet vårt. Dette fører derimot ikke alltid med seg de mest positive resultatene. Selv om vi jobber meget hardt, så bruker vi gründere ofte mye tid på prosesser som vi rett og slett ikke har peiling på. Dette inkluderer alt fra IT til regnskap, og selv om vi sparer penger der og da, så taper vi mye tid som kunne ha blitt transformert til enda mer penger enn vi sparte.

Ett av de viktigste rådene gründere kan bli gitt er å gi slipp på ting innimellom og la andre ta over prosesser. Et amerikansk begrep som er behjelpelig her er ”let go to grow”. For eksempel bør du til dine hjemmesider hyre inn en ekspert på utvikling av hjemmesider og som kan HTML like godt som norsk! Hvis ikke bruker du ufattelig mye tid på noe som mest sannsynlig ikke vil bli så veldig bra. Men hvor finner du slik hjelp egentlig?

Finn hjelp ved anbud

Naturligvis kan du kontakte et kjent firma, men det vil neppe gi deg det beste resultatet. En mye bedre ide er å legge ut et anbud på en tjeneste slik som Finn Anbud for å få flest mulig interessenter til å by. Da vil du ikke bare få se kvalifikasjonene og prisen til ett enkelt firma, men heller en sammenligning av diverse aktører. Webutvikling kan i grunn bli ganske så dyrt, så å konkurranseutsette denne disiplinen er en meget god ide. Da kan du få en fin oversikt over hva du må betale for diverse typer kvalitet i markedet.

Et anbud sparer deg dessuten ufattelig mye tid. Skulle du funnet frem til en aktør på egenhånd, så hadde du mest sannsynlig gjort timevis med research på egenhånd, og ikke minst hatt mange samtaler. Et anbud vil begrense dine alternativer ned til et lite utvalg profesjonelle utviklere som har tatt seg tiden til å lese nøye gjennom dine krav, og ikke minst til å legge inn et seriøst bud på dine tjenester du er på utkikk etter.

Voks bedriften ved hjelp av anbud

Det finnes selvfølgelig langt flere prosesser du kan benytte deg av anbud innen enn bare webutvikling. Regnskap er som nevnt en annen tjeneste mange velger å bruke egne krefter på. Med anbud får du eliminert tidsbruken på disse tingene, du får et profesjonelt resultat, og du kan fokusere på de tingene du faktisk er god på, da med visshet om at jobben på andre områder blir gjort.

Dette er rett og slett en sikker oppskrift på suksess. Bedriften trenger deg ved roret der de viktige avgjørelsene blir tatt og hvor grepene blir satt til verks – ikke med hodet begravet i hendene fordi du frustrerer deg over HTML og regnskapspapirer. Benytt deg av anbud i dag, og voks din bedrift til dens fulle potensiale!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.