De beste attraksjonene for barn som elsker dinosaurer

De beste attraksjonene for barn som elsker dinosaurer

Barn som elsker dinosaurer har ikke mange valgmuligheter for å oppleve dinosaurer i Norge, bortsett fra utstillingen på Naturhistorisk museum i Oslo.

For barn som elsker dinosaurer i Norge, er det ikke mange muligheter for å finne utstillinger av disse fascinerende skapningene som levde for millioner av år siden. Men man har Naturhistorisk museum på Tøyen i Oslo, selv om dette også stenges for rehabilitering, foreløpig på ubestemt tid da det ikke er satt av penger til rehabiliteringen.

Om man virkelig vil ha mulighet til å oppleve spennende attraksjoner for dinosaurer, kan man ta turen til Storbritannia. Her finnes det flere dinosaur-attraksjoner for barn som elsker dinosaurer. Det tar ikke lange tiden å reise til England, og det kan bli en meget populær ferietur for barn med denne interessen. Hvis du er en forelder til en av de barna som absolutt elsker dinosaurer, og du trenger litt støtte for å gjøre hans eller hennes drøm kan du velge å søke om en svensk smålån.

Dinosaurutstilling i Norge

Man har i mange år hatt en dinosaur-attraksjon i Norge på Naturhistorisk museum. Men lokalene denne befinner seg i begynner å bli gamle, og man trenger å oppgradere dem. Derfor stenges lokalene slik at man kan kontrollert flytte utstillingsobjekter bort fra Tøyen for å lagres. Her har mange barn fått oppleve dinosaur på nært hold, og så snart rehabiliteringen er utført, vil man kunne oppleve det igjen.

 Mange valg for dinosaurattraksjoner i Storbritannia

Om man tar turen til Storbritannia, er det flere dinosaur-attraksjoner å finne for barn som elsker dinosaurer. Lyme Regis Museum tilbyr omvisning i områder hvor man har funnet mye dinosaur-fossiler. Her viser de barna områder hvor man kan se klipper for flere tidsepoker. Isle of Wight tilbyr spennende omvisninger på fossil-rike områder. Ellers kan man besøke Natural Museum i London som har mye spennende å vise frem. National Museum of Scotland kan også vise til fascinerende dinosaur-attraksjoner. Paultons Park kan tilby The Lost World Theme Park som har forsøkt å gjenskape tiden hvor dinosaurene vandret i England. England har mye dinosaur-historie å vise til og det er funnet beviser for at det levde mye dinosaurer i Storbritannia, og spesielt på Isle of Wight.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.